Kezdőlap Fórumok ZENÉSZ KERESŐ Metal zenekar alapítása Budapesten

Ennek a témakörnek tartalma 2 hozzászólás, 3 résztvevő. Utolsó frissítés:  theNightbringer 9 éve.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #1244973

  theNightbringer
  Felhasználó

  Sziasztok!

  A Thristana szimfonikus metált játszó (fél éves zenei projekt) basszus (lehetőleg tudj hörögni és 5 húros hangszered legyen) és szóló gitáros (legyen 7 húros gitárod, vagy legalább le tudj hangolni A-ra; lehetőleg legyen több hangszered is + koncert képes cucc, a tanzponálás ne okozzon gondot) posztra keresi vállalkozó zenészeit! Nem tribute banda vagyunk! Célunk egy egyedi, saját számokat játszó zenekar összedobása. Nem vagyunk újak a témában.

  Olyan 20 év körüli embereket keresünk, akiket érdekel a műfaj (kb.: Nájtwish, Epica, WT, Delain…). Érts a hangszeredhez, legyél otthon a témában. Legyenek ötleteid. Heti min. 2x érj rá 3 órát.

  Amink van:

  -Saját próbaterem Újpesten (portaszolgálat, 25nm, könnyen megközelíthető, parkolási lehetőség)

  -Önmagukat zeneileg folyamatosan fejlesztő zenészek.

  -Nagyobb koncert lehetőségek. Lehetőség az Undergroundból való kiszakadáshoz.

  Ha érdekel írj:

  info[at]thristana.hu

 • #1244252

  >SamyDavis<
  Felhasználó

  .

 • #850463

  Mrlordi93
  Felhasználó

  Sziasztok.
  18 éves énekes vagyok, Budapesten élek. Több zenekarban részt vettem már, de nem tudtam még megtalálni magam mellé azokat a zenészeket, akikkel megtudnám valósítani az elképzeléseimet. Zeneileg egy Dead by april, Lordi, Leander féle vonuláció dallamvilágát képzeltem el, természetesen sajátosan, hiszem nem szeretném besorolni egy rétekbe se, különleges, egyedi hangzásvilágot szeretnék létrehozni.(kevesebb hörgéssel, én a tiszta éneket vinném) Mivel nincsenek tagok még mellettem, ezért minden fő posztra ( dob, szóló,ritmus,basszer,szinti) szükségem lenne. Olyan emberek jelentkezzenek, akik képesek saját dal írására, rendelkezzenek saját projectekkel, akár program segítségével, akár hangszerrel. Ha rendelkeztek ilyen felvételekkel, azt küldjétek majd el mindenképp. Fontos, hogy képesek legyetek saját dal írására!!
  Email címem: ovari.zsolt93@gmail.com
  Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000636812301

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.