Kezdőlap Fórumok ARCHÍVUM II. Ott voltatok Cegléden?

Ennek a témakörnek tartalma 109 hozzászólás, 28 résztvevő. Utolsó frissítés:  Maffay. 12 éve, 1 hónap.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #850057

  praclee
  Felhasználó
 • #1122730

  Maffay.
  Felhasználó

  10 – INGYENPIJÁNÁL FOGD VISSZA MAGAD
  10 – KÜLÖNBENA HÉV MEGINT ELRAGAD
  FÉLELMETES BUNYÓŞRAYy
  SZERÉNY AKÁR EGY KARÉJ

  TROTILOS KENYÉR ☻

 • #1122727

  Rayyy
  Felhasználó

  Fuhú, milyen régen nem írt ide senki… szóval tennap’ voltam Front242 koncerten a Sportmax csarnokban. Idegesítő EBM (ElektronikBádiMjúzik) zene és 7242 Ft volt a jegy, azoknak, akik nem ingyen mentek be (sosem adnék pénz ilyenért). Viszont ittam pálinkátvodkátsört, úgyhogy nem volt baj :)

 • #1031668

  Sundown
  Felhasználó

  aki ma..illetve már tegnap..nem volt PASO koncin ZPben, az sajnálhatja :D….nagyon “betegek” :D már el is felejtettem, mekkkkora party-kat nyomnak a srácok!!! :D:D:D

 • #1029620

  laca
  Felhasználó

  tegnap a kultiban megtörtént csoda.
  Sean Reinert-et 5 méterről figyelni….hihetetlen.
  csak tanulni lehet TŐLÜK- zenét, közvetlenséget, maximális zenei alázatot, szerénységet, stb.
  14 évnyi álom vált tegnap valóra.
  egyszerűen hihetetlen, szavakkal nem leírható.
  köszönöm CYNIC.

 • #1026093

  Névtelen

  biztos közbejött valami azért kezdték később

 • #1026092

  Névtelen

  a fusio groupnak meg a loop doctorsnak is szinte ez a lényege… a Loopokat használják, és mutatják be. nekem nagyon tetszik még így is.

 • #1026086

  Névtelen

  ott voltam. láttam hánytam fostam

 • #1022531

  tom
  Felhasználó

  Fusio Group, Gödör, tegnap

  8-ra volt hírdetve negyed 10 kor el is kezdték….ez egy kicsit bosszantott….

  Amúgy jól szólt, mindenki ügyes volt Péter jó szólókat nyomott, Áron kissé álmosnak tűnt……
  Volt valami zenei alap ami gépről ment mindig ugyan az a hangsor az egész szám alatt…ez nem annyira tetszett, mér’ nem élő az egész!
  Bár a dallam és harmónia világ nekem már kicsit túl jazzos remek zenekar virtuóz zenészekkel

 • #939306

  nc
  Felhasználó

  Egy jónagy baleset történt, egy csokker 70 körüli sebességgel tűzoltó utcában elkapott a jail house előtti suzukiról egy visszapillantót. Gondolom a figyelme oda irányult, és egy szabályosan a liliom utcából kiforduló Golfos tagot telibe trafált. A golfos elsöpört egy táblát, pár padot, követ, meg majdnem jópár embert. Héisten félre tudtak ugrani, én se voltam valami messze az esettől. A másik oldalon az ámokfutó egy parkoló kocsiban landolt ezután, amit szintén szanaszét tört. Ennyi történt.

 • #939171

  Loocee
  Felhasználó

  teljesen új dimenziókat nyit, megmutatta hogy a dobolás nem csak verővel dobbőrön folyhat. kurvajó volt amit csinált, meg pl egyszer elejtette a verőjét és milyen jól megoldotta ha nem látom nem is veszem észre. ilyen az igazi zenész aki egy 9 részes dobcuccból ennyimindent képes kihozni hogy még 2 óráig sem unalmas.

  NC mi történt?

 • #939147

  GavCsab
  Felhasználó

  Hát gyerekek, Joey baron apánk komoly eligazítást tartott, hogyan is kell a zenéléshez hozzáállni! Hazamentem, be is álltam a sarokba gyorsan :)
  Nekem évek óta a fő dobosom, ezért nem lepődtem meg, de lenyűgöző volt ahogy sugárzott a figura. Megfejthetetlen az a belső groove. Akárhány lemezen (30-40) hallottam, ugyanaz a lüktetés jön le, pedig sokszor a legegyszerűbb negyedeket nyomja, de azt úgy, hogy nem jöttem rá, mitől húz annyira.
  Én már negyedszer láttam itthon, de mindig ott leszek, ha jön.
  Örülök, hogy sokan voltatok!

 • #939141

  Joe
  Felhasználó

  Szerintem is zseniális volt.Érdemes volt Joey fejét nézni, ahogy koncentrál, ahogy komponálgatja, mi lesz a következő ütés, aztán meg elvigyorodik, amikor valami jót sütött ki.Ez az ember tényleg csordultig van zenével, és maximálisan át tudja adni a dobon kersztül a közönségnek.Ha megint jön, megint megyek, az tuti.

 • #939132

  nc
  Felhasználó

  en is mellette ultem 2 meterre kb. :) utana milyen baleset volt a sarkon baz-meg, hihetetlen. majd egyszer elmeselem. vagy majd meselik paran, eleg komoly. csoda, hogy nem pusztult meg senki.

 • #939130

  Loocee
  Felhasználó

  ottvoltam Joey Baronon és naggyon jó volt

 • #939127

  Rayyy
  Felhasználó

  detto

 • #938800

  Rayyy
  Felhasználó

  Én Farsangon láttam, őket azt hiszem; kár, hogy nem voltam.

 • #938798

  tom
  Felhasználó

  Nnna… tegnap Zöld Pardon, Frank Zappa Emlékzenekar, dobok: Vadász Péter.

  Szenzációs volt…amúgy is kedvencem Péter de a Zappa számokban még inkább meggyőződhettem milyen remek dobos. A számok struktúrája igen bonyolult (ha valaki nem ismerné nagyon Zappát..) tele van ritmusváltásokkal 4/4 ből 7/8, 5/4, 15/16-od és csak a jó ég tudja még mi….mindez fűszerezve rengeteg fúvósokkal és más hangszerekkel közös hangsúllyal bonyolult helyeken. Fogalmam sincs, hogy lehet ezeket mind megjegyezni…Péter tudja.
  Ízléses nem tolakodó feelinges groove-os játéka szépen szolgálta a zenét. Filljei ötletesek szépen tartja a pergőn közben a hangot aprókat ütögetve (nem virblizve, minden ütést kiütve).
  Semmi sem görcsös, gördülékeny és “gömbölyű” a játéka.
  Van még hová fejlődnöm…..:)

 • #935702

  praclee
  Felhasználó

  Két koncerten voltam ma.

  Winand és Ellse Valle együtt felléptek eőlre csúsztatva nehogy üzközzenek szegény Garbarek bácsival.

  Hogy mie lett ebből?

  19.00ról átrakták 17.30-ra.18.30ra sikerült beállni,mert a hangosítok igencsak lassan dolgoztak.Na most 19.45kor már be is fejezték.Eléggé hakni volt,nem voltak agyonpróbálva a számok az biztos.

  De az is biztos hogy Ellse Valle-nek nagyon nagy kisugárzása van:Elég spontán kért ott a zenekartól dolgokat,szval megdolgoztatta őket rendesen.Már majdnem olyan volt mint egy jam,de mégis koncertbe ment.

  MEgénekeltette a közönséget,ami az elején lassan ment,aztán kért fényt.De az a temperamentum.

  SZép magyarosan:)))megkérte hogy “kell fény,nem látok semmit,nem látok arcokat”.Szval kontaktust akart teremteni velünk.Aztán meg ránkparancsolt hogy álljunk fel.Hát elég szolid volt a közönség,de valahogy senki nem mert ellenállni,félve nehogy elharapja a fejünket,így felállva tapsolva énekeltünk.Elbűvölő nő!Django Deli és Dés Andris voltak a perkások.Valle éneklés közbe mondta hogy akkor most mit hogyan Désék meg próbáltak rájönni hogy akkor mit is.A zongorista szerintem főtt magába.Barcza H.Józsi sokszor sugott hogy akkor most mit is játszon.Vmikor elkezdett vmit de látszott Valle arcán hogy nem azt akarja hallani.Most nem tudom megítélni hogy számot kellet volna kezdnei vagy csak impro,de ahogy nézett,hogy most nem azt…huuu…

  De amugy jó volt.Nem is tudtam hogy Winand szaxofonosnak is felcsapot;)

  Utána átestem garbarek koncertre.Nehezen de elintéztem hogy bejuthassak.

  Hát a hangosítás ott ahol én voltam profinak tünt,de ez nem a milyeinknek köszönhető ugyanis,hoztak magfukkal technikát minde pultot,hangosítot,stb…

  Nagyon profin össze volt állítva.

  Meglepődtem mivel már elkeltek a jegyek,de voltak lezárva részek.Mint megtudtam azért,mert szerződésbe kikötötték hány embernek adnak koncertet…fura.

  Az egész egy nagy meglepetés volt.Én nem hallgatok Garbareket mert egyszer még mutattak nekem egy cd-t és nagyon elszállos,olyan ” nem tetszik” zene volt.Le is temttem róla.Most is Gurtu miatt néztem meg.De a többiek miatt is megérte.

  A zongorista is megér külön egy misét.Nagyon cross-over volt a zene.Nem is tudom hova sorolnám,de elég sok groove-os funky-s elem volt benne ami kedvemrevaló volt.

  A zongorista néha szokásos jazz akkordokat és futamokat hozott,néha meg elég funkys,blues-os,latinos egyvelegbe csapott,ami már a könnyedebb nem pedig a gondolkodtató jazz irányvonala.

  A bögős sem a rpsszabik fgajtához tartozott.

  Garbarek csöve nagyon jól szolt,és tényleg meglepődtem mennyire jó volt a zene,nem csak ilyen elborult itt egy hang ott egy akkord jellege volt.Jó húzós pörgős számok.

  Gurtu is tetszett,most hallottam először élőben.Kicsit érzödik már rajta hogy öregszik,mert kicsit borulás érzete volt már az embernek,és néha le is maradozott,de nagyon jó volt.Külön érdekes a set-up összeállítása.Jó hangzások,minden kitalálva nagyon összeszokott a banda.Mindneki nyomott vagy egy 10 perces szolót.

  A végén autogrammok,de Gurtut aki miatt én legalább is elmentem egy pohár borral flangált,és épphogy csak odajött aláírt vagy 1-2 cd-t és ment is visszafelé.Én még utána szóltam de már nem hallott vagy nem akart…ott maradt garbarek akitől igazán nem akartam autogrammot,így maradt egy fénykép.

  Kicsit bosszusan jöttem hát el,üldözni fogom.A fekete listámon még ott van Dennis Chambers aki szintén volt olyan hogy nem adott autogrammot pedig szoltam neki….:)))

 • #934532

  Névtelen

  én nagyon sajnáltam szegény Szendőfi-t amiért elcsesződött az a hangfal és ki kellet hagyniuk egy dal-t érdekes volt hallani Romhányi Áron-t rappelni…
  Nagyon jó volt…
  Dörnyei dobszólójától majdnem beszartam olyan jó volt

 • #934395

  praclee
  Felhasználó

  erről beszélek.

 • #934371

  tfev
  Felhasználó

  Sziasztok!

  Három éve járunk a Gálára.Minden évben általános iskolásokat viszünk, akik imádnak dobolni és azért jönnek Ceglédre, mert remek zenészeket lehet látni és hallani. Felháborítónak tartom, hogy már ez a rendezvény is arról szól, hogy cicis lányokat látunk. Én eddig ezt a rendezvényt nagyon komolynak és színvonalasnak tartottam és csak gratulálni tudok a szervezőknek az eddigi munkájukhoz. Viszont a helyükben elgondolkodnék azon, hogy érdemes-e a rendezvény hírnevét kockára tenni.

 • #934048

  Zoli
  Felhasználó

  A ricardo Salsa-t se hagyjuk ki. Kaszáspeti király. Meg a többi 12 is.

 • #934010

  peksi
  Felhasználó

  egyébként az a 3 éves kissrác, aki egy éve aktívan dobol, valszeg csodagyerek… ;}

 • #934002

  Chris72
  Felhasználó

  :)

 • #933999

  peksi
  Felhasználó

  Füjdugót nem, cicit akajooook…;}

 • #933996

  Chris72
  Felhasználó

  Visszatérve Ceglédre és a lányokra (akik egyébként füldugót osztoggattak) az azért nem volt semmi, amikor odamentek egy kb 3 éves kissráchoz, hogy kell-e neki füldugó, a kölök meg azt se tudta mi van:) szegény mi ki sem nött a cumizós korszakból:))

  Egyébként a Jazzpression, Dörnyeivel nagyon jó volt, Kármánék előadása most nekem is tetszett, pedig korábban is láttam őket, és akkor nem igazán jött be. Viszont nagyon birtam ahogy a Kármán Úr, mint valami nagy gyerek, akit végre beengedtek a dob mögé, úgy játszott. Ütött mindent ami a keze ügyébe keveredett:)) Azért az sem lehetett semmi, amikor a gála szervezése előtt gondolkozott, hogy vajon az idén kit hivjon meg, aztán inkább úgy dönött, hogy majd Ő játszik.;)

  Szendőfiék előtt a szünet tényleg rosszul jött, igaz, ha nem lett volna, akkor túl hamar vége lett volna az egésznek.

  Mindent összevetve jó volt a gála, de nem ez volt az eddigi legjobb, amin voltam.
  Jövőre is megyek! (ha lesz)

 • #933808

  peksi
  Felhasználó

  ezek ismerős érzések, de átalakulnak idővel…

 • #933802

  tom
  Felhasználó

  Mérges leszek ha arra gondolok hogy egy idegen f*szi taperolja a kislányomat.
  Milyen szemétség ez hogy féltve gondoskodva felnevelsz egy virágszálat és valaki másnak a vázájában fog díszelegni brrrrrr……

  (vagy csak én vagyok nagyon önző ???)

 • #933799

  peksi
  Felhasználó

  egyébként ha már off, ezeknél sokkal nagyobb veszélyek is leselkedhetnek egy kislányra, nem feltétlenül a jólfésült osztálytárs képében jön a gonosz…

 • #933798

  peksi
  Felhasználó

  ha tényleg moziba meg bulizni viszik, hadd menjen…

  a lényeg, h a szülő gyerek kapcsolat őszinte legyen, sokkal rosszabb az, ha eltiltod vmitől / vkitől és kénytelen azt mondani, h a barátnőjénél tanul…

  eddig az elmélet, a gyakorlatról majd beszámolok pár év múlva…;}

 • #933793

  tom
  Felhasználó

  Peksi benned egy erkölcsrendész népművelő veszett el…:) Elveszet??

  Nekem is kislányom van. Van már ötleted mit csinálsz ha jönnek a csávók akik majd vinni akarják moziba meg bulizni a lányaidat??

 • #933789

  peksi
  Felhasználó

  a meztelenség önmagában nem káros (elvileg mindenki úgy jön a világra, sőt a szülőkkel, testvérekkel sokáig együtt szoktak fürdeni haladóbb gondolkodású családok sarjai)

  ami az erotikus filmekben kártékony lehet, az a szellemiségük, a testiség nem hétköznapi ábrázolása (ebbe beletartozik minden, az azonnali ágybabújástól kezdve, a hatalmas szerszámokig) az élet ugyanis nem ilyen…sztem ez az ami eltérítheti a normális fejlődést illetve a fantáziát…bár manapság a netről szinte minden fiatal előbb tölti le a pornót, mint a kedvenc zeneszámait…

  na ennyit mára a gyermekek pszichoszexuális fejlődéséről… ;}

 • #933786

  tungsram666
  Felhasználó

  Egy erotikus filmben semmi rossz nincs, de mikor csak úgy kapcsolgatsz a csatornák között, és hipp hopp bevilan egy f.asz…:D😀 Azért az nem olyan jó :)

 • #933785

  Kid A
  Felhasználó

  Egyetértek Peksivel, sőt, szerintem az erotikus filmekre se kéne karikát rakni. Mi a kivetnivaló egy meztelen emberi testen? főleg mondjuk egy tama starclassic mellett:)

 • #933784

  Kid A
  Felhasználó

  Ez frankó, végülis tökjól összefoglaltad…:)

 • #933783

  peksi
  Felhasználó

  szvsz nem kell ennyire prűden felfogni a dolgot, a mi időnkben még tv maci ment esténként, pár éve meg valóságsokk…;}

  az a fiatal emberke, aki már aktívan dobol egy éve, de még nem látott életnagyságban meztelen női keblet, valószínűleg nem fog megállni a fejlődésben egy ilyen élménytől…talán még jobban megjön a kedve hozzá! ;} ( a fiatalok nagyon korán elkezdenek érdeklődni az ellenkező nem iránt, ezzel gyakorló szülőként nap mint nap szembesülök, 5 és 9 éves lányaim vannak)

  lehet, h jártak már strandon a “gyerekkel” ahol láthatott már hasonlót, úh. nem kell félteni a mai fiatalokat…

  tény, h egy oda nem illő (pl. csupa kan, meg vas) környezetben elég furán festhettek a lányok, de ez legyen az ő problémájuk…

 • #933781

  praclee
  Felhasználó

  szerintem ennyi pénzért megérte.2500ft teljesen normális belépő ár,és eláég hosszú volt a műsor,és jobb volt mint tavaly.Kármán Sanyi meglepetés volt,nekem tetszett nagyon,eltekintve a hibáitól hisz nem hivatásos dobos,ahhoz képest viszont nagyon tetszett!!Dörnyei nagyon tetszett,Szendőfi meg szerintem már ideges volt,mert pont elöttük történt vmi a technikával és vagy fél órát piszmogtak,míg fülessel elment végül a nóta….

 • #933780

  praclee
  Felhasználó

  hát ez mondjuk eléggé meghökkentő volt.rengeteg fiatalkorú van ott,azért erre kellett volna gondolni.Az ok,hogy mi megnézzük meg milyen szép meg mittomén,de azért mégis,a szülő elviszi a gyerekét,hogy na akkor most megnézzük a dobos bácsikat,ha már egy éve dobolsz és érdekel,és akkor mit lát,topless csajokat…az erkölcsrendészet bezáratta volna a dolgokat.

 • #933776

  peksi
  Felhasználó

  miért ne? biztos rájuk volt pingálva, h Artbeat vagy Csibi… ;}

 • #933767

  Névtelen

  komoly?

 • #933761

  peksi
  Felhasználó

  :)))

 • #933760

  Zoli
  Felhasználó

  Két reklámcsaj toplessben..

 • #933708

  Kid A
  Felhasználó

  Cegléden nem, de Dózsában igen, részemről válasz a Dózsás topicnál:)
  Tényleg, Cegléden Calhounon kívül volt valami érdemleges ennyi pénzért?

 • #933707

  jidaki
  Felhasználó

  Cegléden volt valaki? Calhoun mit mutatott???

 • #933705

  Névtelen

  biztos jó lehetette ;)

 • #933704

  Lasek
  Felhasználó

  …..tegnap este Német Ferike trioja fergeteges volt Keszthelyen!…..akinek volt füle hallotta!……Ferike=világszínvonal!……végre egy Magyar dobos a nagyok között!:)

  http://ferencnemeth.com/

 • #933701

  Zoli
  Felhasználó

  Irjatok Ceglédről. Ki volt?

 • #882902

  Samu drummer
  Felhasználó

  szar

 • #882898

  Zoli
  Felhasználó

  Most mindenhova berakod??

 • #882765

  Névtelen
 • #873720

  Samu drummer
  Felhasználó

  nm

 • #873718

  DrumStick
  Felhasználó

  Köszi!

 • #873717

  Samu drummer
  Felhasználó

  elhiszem:(de te tudod hogy te nyertél és ez számit

 • #873716

  DrumStick
  Felhasználó

  Én szerettem volna nyerni … :(
  Ez sajna nem rajtam múlt.

 • #873712

  Samu drummer
  Felhasználó

  de amugy a részvétel legyen az első,

 • #873711

  Samu drummer
  Felhasználó

  hm,nem semmi mik vannak,hát öregem hasonló dolgok velünk is történtek,de ez,pff

 • #873708

  DrumStick
  Felhasználó

  Részt vettem “Magyarország eddigi legnagyobb Go-Kart versenyén”, amely érzésem szerint rendezés szempontjából igen harmatosra sikerült.

  Hála az elődöntőn kifogott lassú autómnak a kilencedik helyről kezdhettem meg a 14:30-as versenyt. A 15 kör alatt az ismerőseim szerint körülbelül tizennyolcszor előztem, engem senki sem előzött meg, mégis hatodik lettem hivatalosan. Ez azért érdekes, mert határozottan emlékszem, hogy azt is megelőztem, aki végül második lett.

  A versenyen a helyezéseket nem Computer számolta, hanem körülbelül 4-5 ember huzogatta a vonalakat. Nem csodálnám, ha egy-két köröm valahogy (véletlen vagy direkt) elveszett volna. Szerintem fölényesen nyertem az adott futamot.

  Amikor szóltam az egyik rendezősrácnak, azt mondta: “hát sajnálom…”.

  Tudok veszíteni, de nem így. :-/

 • #873226

  Névtelen

  Első RD fórumtalálkozó:
  Augusztus 6, szombat, 18 óra.
  hely: Jazz Garden (Kálvin tértől- egy- perc a Szabi híd felé)
  http://www.jazzgarden.hu/
  .
  A tulaja jó- haver és kongázik is!!! :))
  A hely igényes, a zene és a sör- jó!

  Kérem a ki jönni akar az a találkozó topicjába írja bele, hogy: “jövök”.
  Muszáj egy kb- létszámot leadjak a tulajnak.

 • #860275

  Névtelen

  ez a rohadt space billentyű nem akar nagyon műkszeni:(

 • #860274

  Névtelen

  Samy: ebédszünetbenfelcsörgött az énekesünk, hogy mégis jön a bőgős:) Sajna nemigen tudjuk bemutatni a zsírúj dalocskánkat, mert az egyik gityósunk igazoltan hiányzott próbáról… :(

 • #860257

  Névtelen

  az komoly! nem lessz basszeros?

 • #860255

  Névtelen

  Samy: mi vagyunk a Gomora. Azonban ha játszunk, bőgős nélkül fogjuk kivételesen nyomni.

 • #860250

  Névtelen

  lehet hogy lenézek. Mi a nevetek?

 • #860249

  Névtelen

  rocktogonba mi is mentünk volna, de gityósunk pont akkor ment prágába sörözni.

 • #860237

  Nagaarum
  Felhasználó

  Ja! Hát persze, hogy ez is megvolt!!! Kocsit lusta voltam szerezni, úgyhogy most két nap után is érzem a vállam.

 • #860193

  Névtelen

  ezért maxigáz dobosnak lenni: haminden adott, akkor is pergőt, duplázót, cineket kell sokszor kézben/háton cígölni – ja, és nem is beszéltem arról, mikor netán plusz állványra van szükség:(

 • #860192

  Névtelen

  ne is mondjátok….szobaton cipel(tet)hetem az egész motyóm a rocktogonba:( (bár nem 100% a buli)

 • #860188

  Névtelen

  hát alapból van valamennyi, ami egy mezei pankhoz elég, de ha az ember már 2 beütőt akar, akkor + valamennyi. Legalábbis amikor régen voltam ott, akkor ez volt. Ahol most vagyunk, ott meg kérek oszt annyi.

 • #860185

  Nagaarum
  Felhasználó

  Itt nem a bal fele mászott el a duplázónak…:-) Az érdekesen, kitekert tüskével megkapaszkodott a betonban. A lábdob ment előre, és ezért állt a kardán szinte 45 fokos szögben. Ekkor voltam úgy vele, hogy ha már dönteni kell az illető lábdobja és a saját cuccom között, akkor inkább az uitóbbit kímélem. Hogy érted, hogy az állványokért fizetni kell.

 • #860177

  Névtelen

  Az eleje jól hangzott. De ez a szőnyeg tényleg gáz! Én anno párszor a labirintusba mentem zenekarral próbálni. Ott sincs szőnyeg, de a lábdob legalább megvan fogva. De ahogy mondod, elászik a lábcin, meg a duplázó bal oldala, az állótam meg bemászik mögém. Álványokért fizetni kell. Még jóhogynem a szellőztető ventilátorért is. És amúgy is kurvadrága. senkinek nem ajánlom.

 • #860176

  Nagaarum
  Felhasználó

  Most szombaton léptünk fel Enyingen (rockfeszt, tíz fellépővel). A szervezés humán része profi volt. Stage Pass csomagok vártak minden zenekart, amiben tagonként három sörkupon, meg egy kajajegy (méregerős bográcsgulyás öklömnyi húsokkal) is volt található.
  Viszont pár észrevétel a technikai bakikról:
  Szinte már unalmasan állandó probléma, hogy a szervezők nem képesek egy rohadt ócska, leszakadt szőnyeget berakni a dob alá. Az még csak hagyján, hogy elmászik a lábdob, de az már idegesítőbb, hogy a duplázó kardánja a szám végére beáll derékszögbe, én meg spárgában dobolok. Odáig fajult, a dolog, hogy olyant tettem, amilyent még soha. Szám kellős közepén számba vettem a jobb kezemből a verőt, egy kézzel nyomtam egy két ütemet, aztán a jobb kezemmel visszarántottam a lábdobot. Durva módszer, de akinek ennyi esze nincs, vagy pontosabban ennyi lelkiismerete, hogy a beszervezett zenekart tisztességgel megtámogasson, az ne várja el azt, hogy én inkább elbaszom a témáimat, csak azért, mert a dob elmászik. Ha fapadló lett volna (beton volt) hozok egy szöget és leverem a lábdob elé – egyszer már megcsináltam…:-))). Komolyan, ha legközelebb ilyent látok, sarkon fordulok, és hazamegyek.
  Akkor a hngosító sem volt a helyzet magaslatán (vagy csak részeg volt???) “Kérek éneket a kontrolba!” “Így jó lesz” “Jó!” Merthogy tényleg rakorr bele izomból. Erre elkezdődik a szám, és megint semmit nem hallok. Azt hittem, hogy leteszem a verőt. Merthogy ACDC-t simán el lehet nyomni kontrol nélkül, de egy kicsit bontottabb dolgot már nehezebb. Főleg egy olyan zenét, ami kettőnél több versszakból áll. Visszatérve a dobhoz, nekem senki nem mondta, hogy állványokat is vinni kell. Ebből kifolyólag ott kellett összekunyiznom őket. Mi is szerveztünk pár fesztivált, de a pofám égett volna, ha nem tudok a dobosoknak állványt adni. Két gémes, két egyens szerintem alap. Akinek ennél több kell, az tényleg hozzon…
  Hát csak ennyi…

 • #857275

  Szaki
  Felhasználó

  Lesz a Dózsa Művelődési Házban, Rákoskeresztúron, Budapesten(micsoda megfogalmazás:D) egy dobos tábor amit a drumart szervez. Valaki tud róla bővebben? Én csak annyit tudok hogy 25000Ft és júni27től júli2ig tart. Küldöm az emailt a drumartosoknak, de nemnagyon írnak vissza. Valaki nem tud bővebbet mondani róla?

 • #856276

  Névtelen

  :)

 • #853641

  Szaki
  Felhasználó

  Ja és + amennyit láttam, Benny Greb és a Szendőfi-Bánai dobpárbaj tetszett a legjobban:). Plsu nem volt rossz az se mikor az olasz nmuksó nyomta a szveget, csak az olyan zenére nem ülni kell és nézni hanem felállni és pogozni:D.

 • #853640

  Szaki
  Felhasználó

  Dehogy voltál, mit kamuzol? Igen, az vagyok gondolsz:). Hopp ezt a topicot nem láttam, így egy másik topicban elttem egy kérdést ezzel kapcsolatban:S. Mostmár mind1. A színvonaláról mit gondoltok? Kevés volt a stand. Odamentem egy pár forinttal hogy na majd veszek beütőnek állványt. Erre így kellett egy ismerőssel elintézni hogy kiszedják nekem egy komplett dobcuccból, mertt annyira nem volt választék.

 • #852980

  sakalfiú
  Felhasználó

  Én ott voltam A PANTERA 4EVER

 • #851855

  praclee
  Felhasználó

  hát álltalában az,bár nekem szürke színű mert fém.:)

 • #851566

  Zoli
  Felhasználó

  Aha. Az a piros az ugye? :-)

 • #851554

  praclee
  Felhasználó

  nyomtam egy REC gombot a fényképezőgépen és felvettem:)

 • #851493

  Zoli
  Felhasználó

  Jaaaaaaaaj! Honnan van a felvétel?

 • #851469

  praclee
  Felhasználó

  otthon.

 • #851344

  Zoli
  Felhasználó

  Hol is nézted vissza?

 • #851155

  praclee
  Felhasználó

  irónikusan mondtam,azt hittem kitűnik:))

  NAh,multkor még azt nem írtam le,hogy Míg Szilárd azt játsza amihez épp kedve van,addig a többiek azzal próbálkoznak amit tudnak,és ezáltal lesz nekik eröltetett szagú.Attól még nem erölködnek,mert hát Szendőfi se erölködik,de mégis…visszanéztem a párbajukat és hát ott is jól látszik,hogy Szendőfi nem tudott ugy építkezni és csomószor megállt,és csak ismételgette magát.ne mondom nem rosz,csak így Szilárd mellett…

 • #850974

  Nagaarum
  Felhasználó

  Mármint ironikusan? Vagy télleg nagy a szókincse?

 • #850947

  rocketqueen
  Felhasználó

  Téged is tanít?Engem is.:)
  Na igen, néha úgy tud beszélni hogy a falra mászok.Meg néha elmegy az óra a pletykálkodással, de azt különösen bírom, jókat lehet vele nevetni.:))

 • #850921

  praclee
  Felhasználó

  MEg a szókincse is lenyűgöző:))Mikor először tanított sok időbe került míg megértetem a saját nevét:))
  Stenk,meg ilyenek.Ja meg a sáundja:)

 • #850919

  rocketqueen
  Felhasználó

  Na ige, ezt a videós sztorit ismerem.:))
  Elég sok gondja volt az életben, de nagyon jó ember. Önzetlen és vicces, nagyon kedves. Néha kicsit tényleg nehéz megérteni, de hát ő ilyen.

 • #850917

  praclee
  Felhasználó

  hát hogy jó ember-e azon kicsit vitatkoznék:)Kicsit szerintem szétvan esve így élet terén,és elég olyan…szval sokat kell várni rá hogy mondjuk vissza adja a videódat:)De hát senki sem tökéletes.

 • #850915

  rocketqueen
  Felhasználó

  Na igen.:) Jó zenész, jó ember. Mellesleg (bár ezt azt hiszem nem kell külön említeni) kis hazánkban ő az egyik legtehetségesebb és legprecízebb dobos.

 • #850904

  praclee
  Felhasználó

  Jah.Hát Szilárd az mindíg zeneileg közelíti meg és áll a hangszerhez.Mondjuk nem kell ugya kavarni,mert a kevesebbel is sokkal többet mutat.Jobban érzi az ember a “stenket”,ahogy ő szokta mondani!:)))

 • #850850

  rocketqueen
  Felhasználó

  Szilárd mindig mutat valami újat, és tudjátok mit szeretek benne a legjobban?
  A Dobosok Farsangja után azt mondta nekem (teljesen le volt hangolva), hogy kiakadt a legtöbb fellépő doboson, mert mindenki csak azt akarta megmutatni hogy ő milyen fasza kemény gyerek és mennyi mindent tud. Ő is tudott volna még csomó figurát bevetni, de a közönség tűrőképességének is van határa.
  Ezért is nagyon tisztelem őt.

 • #850845

  Névtelen

  Szendőfi…megint leadta a szokásos figuráját, amit jól tud meg minden, de már egy kicsit unalmas. Szilárd a KIRÁLY!!!

 • #850844

  Névtelen

  Szendőfi…megint leadta a szokásos figuráját, amit jól tud meg minden, de már egy kicsit unalmas. Szilárd a KIRÁLY!!!

 • #850843

  Névtelen

  Szendőfi…megint leadta a szokásos figuráját, amit jól tud meg minden, de már egy kicsit unalmas. Szilárd a KIRÁLY!!!

 • #850806

  rocketqueen
  Felhasználó

  Egyetértek, Szilárd nagyon ász volt. Meg mindig az.:)))

 • #850805

  rocketqueen
  Felhasználó

  Egyetértek, Szilárd nagyon ász volt. Meg mindig az.:)))

 • #850766

  Nagaarum
  Felhasználó

  Valami nagyon nem jól működik mégb ebben a fórumban…:-))) Bár az oldal új arculata ász… Szal nem csak fikázok.

 • #850765

  Nagaarum
  Felhasználó

  Én voltam a 7-en, és a 8-on is, akkor nem volt ennyire szar. Akkor viszont néha-néha hatalmas recsegések szóltak a hangfalakból. A kivetítőnél az is gond volt, hogy az operatőröknek a műsor fele után juthatott az eszükbe, hogy a dobost hátulról is lehet venni, mert ugyan mi a faszt nézzek rajta elölről, mikor eleve azt látom??? Arról nem is beszélve, hogy lábbal is dolgozik egy dobos, azt meg egyedül a Szendőfinél vette az egyik kukkeros – fél percig.

 • #850764

  Nagaarum
  Felhasználó

  Én voltam a 7-en, és a 8-on is, akkor nem volt ennyire szar. Akkor viszont néha-néha hatalmas recsegések szóltak a hangfalakból. A kivetítőnél az is gond volt, hogy az operatőröknek a műsor fele után juthatott az eszükbe, hogy a dobost hátulról is lehet venni, mert ugyan mi a faszt nézzek rajta elölről, mikor eleve azt látom??? Arról nem is beszélve, hogy lábbal is dolgozik egy dobos, azt meg egyedül a Szendőfinél vette az egyik kukkeros – fél percig.

 • #850763

  Nagaarum
  Felhasználó

  Én voltam a 7-en, és a 8-on is, akkor nem volt ennyire szar. Akkor viszont néha-néha hatalmas recsegések szóltak a hangfalakból. A kivetítőnél az is gond volt, hogy az operatőröknek a műsor fele után juthatott az eszükbe, hogy a dobost hátulról is lehet venni, mert ugyan mi a faszt nézzek rajta elölről, mikor eleve azt látom??? Arról nem is beszélve, hogy lábbal is dolgozik egy dobos, azt meg egyedül a Szendőfinél vette az egyik kukkeros – fél percig.

 • #850729

  hidrog
  Felhasználó

  A hangosítás kritikan aluli, mar ugy volt, hogy megdobalom azt a NagyonIrtozatosanLustaMAJMOT ott kozeputt Raadasul meg aludt is egyet a vilagosito sraccal. Kivetítőn megjelenő kamerakepek botranyosak voltak. mint egy hullamvasuton ulne az ember.. Ilyen szempontbol szakmailag egy nagy nulla volt. Szerencsere a produkciok keves kiveteltol eltekintve szenzaciosak voltak!
  Jovore remelem ismet eljuthatok Cegledre!

 • #850726

  zszabo
  Felhasználó

  Valóban.
  Üzenem, hogy “jó reggelt kívánok”!El kellene gondolkodni a kezdés időpontját illetően.Nem volt elég az évek tapasztalata?

 • #850719

  D3STR0Y3R
  Felhasználó

  Ezt a topicot miert is hoztad létre? Valami csevego topic neven kellett volna… sztem :)

 • #850716

  Jancsooo
  Felhasználó

  Bocs, csak egyszer akartam, valami baj van a fórummal..

 • #850714

  Jancsooo
  Felhasználó

  Úgy volt, hogy én is megyek, de sajnos nem jött össze? Milyen volt?

 • #850713

  Jancsooo
  Felhasználó

  Úgy volt, hogy én is megyek, de sajnos nem jött össze? Milyen volt?

 • #850698

  praclee
  Felhasználó

  Ja hogy az AMADINDÁRA gondolsz?:)))hát…azért nem kell anyira padlót fogni voltak hiányosságok,és más egyéb problémák rendesen.A hangosítás is borzalom volt.
  Én inkább Szilárd-tól fognék padlót mint SZendőfitől.NEm tudom ilyen vitákba bele lehet,egyáltalán szabad-e menni,de Szilárd maga mögé utasította…

 • #850696

  Nagaarum
  Felhasználó

  Ja, Ott voltam. Egyébként Cegléden laknak a szüleim. Így is ér???…:-))) Szendőfitől padlót fogtam. Meg attól a nőtől is, aki marimbán letolt egy egyszerü ütemet, erre a csávó felállt a dob mögül és ő is lenyomta vele együtt, csak kontrába…:-)))

 • #850643

  praclee
  Felhasználó

  Azért így adtam meg a címet,mert így nem kel külön topicot nyitni,ha valaki Cegléden volt,ha valaki másut volt…szval értitek:))Ki volt Cegléden?Hogy tetszett?Szerintem jó volt,csak nagyon elhúzódott és nem volt jól megszervezve,kalkulálva a vége,és szomorúnak tartom hogy a perkás fazon akit németből hívtak szinte üres ház előtt játszott,és Dörnyei is.Bár ő meg elég felszabadult volt.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.