Kezdőlap Fórumok ARCHÍVUM II. Szendőfi Petya megmutatja, ki a fasza gyerek.

Ennek a témakörnek tartalma 592 hozzászólás, 43 résztvevő. Utolsó frissítés:  McLac 15 éve, 5 hónapja.

 • Szerző
  Bejegyzés
 • #850121

  szvakantal
  Felhasználó
 • #898270

  McLac
  Felhasználó

  Nekem, személy szerint, nagyon fáj, amikor bárki beír ide olyat, hogy a “pisisek”, “a hülyék”, “a szakmához nem értők”, stb., stb. (ki-ki válasszon magának), ugyanis óhatatlanul magamra veszem – pedig!!! – csak hozzászóltam egy témához, ami így, vagy úgy érint.

  Szóval ne kelljen már szarnak érezni (pisisnek, stb.) magam csak azért, mert ide beírtam!!!!

  Uff.

 • #898267

  Sanya
  Felhasználó

  …jól van, zsidózzatok csak tovább… hülyék…

 • #898257

  Gyáva ember a függöny mögül
  Felhasználó

  Ezt előbb is megtehetted volna a többi kollégáddal egyetemben, ugyanis a kezdetektől fogva érthető volt mindkét oldal. De értem én, nagyon szórakoztató tud lenni a süketek és hülyék párbeszéde.

 • #898173

  Névtelen

  Kiderült a turpisság, mindkét oldal érthető. Én kiszáltam!

 • #898161

  K.Mark
  Felhasználó

  Délután adatmódosítást végeztem a reg.-emben és valami hiba akadt be. Mind1, írtam a Zsuzsának és említettem neki, hogy néhány topicot is be kéne már zárni mert 2 van belőlük, stb. Örült, hogy van aki az ilyet észreveszi de azt is mondta, hogy ennek a topicnak nem örül ugyan de nem zárja be, mert Szendőfi írt bele… Tudom, most én vagyok a f@sz amiért el akartam rontani a pisisek játékát de leszarom. És aki értelmes hozzászólásokon fáradozik az kérem ne ide írja őket, mert ez egy háborús övezet és vagyunk néhányan akik nem látogatják :) Szóval értelmeseket irkálni kéretik másik topic-ba, ha meg valami probléma van azt írjátok meg Zsuzsának mert amiről nem tud azon nem tud segíteni sem…

 • #898096

  Lasek
  Felhasználó

  Igen itthon azért egyszerű összekapni,mert két hajóban eveznek!….nálunk nyugatabbra már rájöttek,hogy ez egy és ugyan az a hajó,tehát érdemes egyfelé kormányozni!….a munka is sokkal hatékonyabb,nem is szólva a hangulatról!…..de azért itthon is van jó példa,csak az a ritkább és az nem hír értékü,ha valami faszán gond nélkül megy!:)

 • #898091

  Korompay
  Felhasználó

  Mellesleg, van közöttünk bárki, aki nem veszett még össze hangmérnökkel, hangosítóval, vagy szervezővel? (Nem akarom az említetteket bántani, de időnként az ilyenek elkerülhetelenek)

 • #898090

  Korompay
  Felhasználó

  Bevallom, minden fejfordítás, szemlesütés nélkül: igazad van! Nem akarok senkit megítélni, de attól még ami vicces, az vicces!

 • #898089

  McLac
  Felhasználó

  Vallja be minden fejét csöndben elfordító, tekintetét szemérmesen lesütő, de a topicot figyelmesen napról-napra olvasó, hogy ezért jár ide a depóra: különben unalmas. Egyébként meg ítéljen csak mindenki bátran, hogy ítéltessék!

 • #898087

  Lasek
  Felhasználó

  De az is fasza lehet,mikor van 3/4-ed órát,hogy pakolj fel és játsz!……leginkább a szervezésben van a bibi!…..és persze hogy mindenki ideges!…..mondjuk,ha valamelyik világsztár dobossal történik ilyen az akkor egyszerűen elmegy és a részleteket meg beszélgessék meg egymással az ügynökök-szervezők!…..természetesen a gázsit felveszi mert az jár neki,ha nem miatta csúszott a dolog!….aki miatt meg csúszik attól keményen levonják!…..és persze annyi programot kell belezsúfolni amennyi normálisan pakolással produkcióval el fér!…ezt elötte ki kell kalkulálni!….inkább legyen kevesebb minőségi produkt,mint rengeteg összezsúfolt ideges….így ki járt jól?….szerintem senki és a közönség a legkevésbé……

 • #898086

  Lasek
  Felhasználó

  Azt nem nézem….ott is csak a mű balhé megy ……nagyon silány szinten……nem lesz Oszkár jelölés belőle!……de mondjuk ez is siralmas!

 • #898085

  Chris72
  Felhasználó

  :) Nem! rosszabb…:'(

 • #898084

  Lasek
  Felhasználó

  Jobb mint a barátok közt!:)

 • #898083

  Korompay
  Felhasználó

  “De valld be, Péter, valahol perverz módon szórakoztató, ahogy ezek itt egymás torkának esve ócskázódnak, fikázódnak…” Egyetértek!

 • #898082

  Gyáva ember a függöny mögül
  Felhasználó

  … akik elhiszik, hogy az ADMIN nevű rejtett mailcímű akárki mögött valami bennfentes rejtőzködik. Továbbá azokat, akik azt írják, hogy wazzeg, mert a BASZD MEG a KURVA ANYÁD sokkal jobban hangzik. :)

 • #898075

  Névtelen

  amúgy meg elhúzom azt a függönyt oszt lessz nenevess!

 • #898073

  Névtelen

  ez egy anomália lenne!

 • #898064

  Gyáva ember a függöny mögül
  Felhasználó

  Téged. Meg a hozzád hasonló barmokat.

 • #898062

  ADMIN
  Felhasználó

  nah… mit köll törölni? meg mivan?

 • #898060

  szvakantal
  Felhasználó

  Kedves Ádám!

  Egyszer és mindenkorra felejtsd el ezt a “noname mocskolódó” szöveget, hiszen a saját valódi nevemről fórumozok, és mint látod, igaz dolgokat írok.

  Kedves Péter!
  Ott álltam 2 méterre, amikor dumáltatok, és Színpadmester barátom hangvétele határozottan “finom tisztelettel övezett letolás” volt, nem pedig bunkó, mondjuk én ismerem őt régóta. A másik, meg amit ezek szerint nem tudtál, hogy színpadmesterünk papírján, agyában és utasítéskészletében a Ritmusdepó (11.00-13.00) egy produkció és mint ilyen, nem az ő felelőssége volt a ti csúszásotok, hanem a Ritmusdepóé, mert részint sokáig húzódotta dobolás, meg a gyorsasági verseny, és valóban negyed órátok volt pakolni és játszani, amire ő (és ez egyltalán nem szokása) puszta jófejségből rápakolt fél órát a következő zenekar kárára. Ígyhát 3/4 órátok volt pakolni és játszani, és ebből csúsztatok ki.
  Egyébként itt látszik, hogy mit neveznek “a körülmények szerencsétlen összejátszásának”. Akik hibásak:
  Rutmusdepó: mert miattuk volt csúszás
  A zenekar: azért szép kis pakolási idő volt
  A közönség: túlságosan tetszett nekik a zene, a rohadékok :))
  A dob maga: hangos volt, ami miatt Péter füle csengett, és nem hallotta a színpadmester hangnemét
  Péter: mert beszólt

  Így válik egy könnyed koncert elhúzódó, borzalmas rémálommá :))))

  Egyébként abban reménykedtem, hogy Szendőfi ezt pár nappal az eset után elolvassa, nem pedig negyed év múlva.
  De valld be, Péter, valahol perverz módon szórakoztató, ahogy ezek itt egymás torkának esve ócskázódnak, fikázódnak, zsidóznak, ráadául a fele ember a topic indításakor még azt sem tudta, ki vagy :))
  Úgyhogy nem tudom eldönteni, hogy lezárassam-e a topicot, mert most az emberi ostobaság egész nagy százaléka található meg itt, de ha bezárnánk, szétszóródna ebben a nagy büdös univerzumban, és akkor mi lenne velünk? :)))
  Még arra lennék kiváncsi, hogy ki volt az, aki végre felhívta a figyelmedet, hogy a nevedben baromságokat beszélnek egy téged lehúzó topicban. Magyarán, hogy hogy tudtad meg ezt az egész elmebajt, ami itt folyik már hónapok óta.

  Színpadmester: nos, ha ismered a számot, akkor szedd le a billentyűt, mert következő próbán azt játsszuk.

  Isten: Jó vicc volt, mondhatom!

 • #898012

  crow
  Felhasználó

  Ezt hívják itt virtuális valóságnak ;)

 • #897861

  színpadmester
  Felhasználó

  Végre az igazi Szendőfi, aki tudja is, hogy mi történt!
  Tényleg csak fél óra játékidőről tudtam, azt nem, hogy nektek többet mondtak.
  Egymás közt már tényleg megbeszéltük a dolgot, ezt a topicot pedig már a Sziget
  után közvetlenül töröltetni akartam. Nem is szeretnék többet hozzáfűzni a dologhoz.
  Az viszont tényleg érdekes, hogy néhányan igen sok baromságot összehordtak itt
  egészen más témákban, az eredetitől teljesen eltérve, a topic címe viszont maradt…
  Ennek mi értelme?

 • #897859

  McLac
  Felhasználó

  Prolik, mint pl. te. :)

  Ez volt itt az utolsó postom.

  Jó fövést.

 • #897855

  Névtelen

  A finom siklás nem túl nagyvonalú önigazolás. A dolgot lezártam. Új idők járnak. Ma már csak prolik flamelnek napokon át fórumokon.
  Jó fővést a levedben.

 • #897852

  McLac
  Felhasználó

  Tök jó topik lesz ez itt lassan! … :)

 • #897851

  McLac
  Felhasználó

  Aranyos vagy Ádám, hogy rám vetíted a lelkedben játszódó káros folyamatokat. Hidd el, sokkal jobban teszed, ha magadba szállsz végre. Hamarabb érsz célhoz. És nem bántasz meg másokta! :)

 • #897850

  Névtelen

  Akkor írjatok Zsuzsáéknak és törölve lesz.

 • #897848

  csibe
  Felhasználó

  Veled az élen !
  De már tényleg itt az ideje a törlésnek !

 • #897847

  Gyáva ember a függöny mögül
  Felhasználó

  és mindazokat, akik itt okoskodnak

 • #897846

  Névtelen

  Ja és a 561-es posztban említett negatív haragtartó gyűlölet miatt szánalmas ez a topic is és a nyitót minősíti, meg akik bedőltek neki.

 • #897845

  Névtelen

  Oda McLac való, néhány alkalmi kritikusommal. ;)

 • #897844

  Névtelen

  Objektíven szólva McLac az a legnagyobb gond veled, hogy tombol benned az elégedetlenség, boldogtalanság, keserűség és emiatt kialakult az irigység, negativizmus, ellenszenv is a tudatodban és ami a dolgot tragikusság teszi, hogy nem bírsz rajta túllépni, hanem bosszúálló és haragtartó vagy, megspékelve a kétszínű seggnyaló jellemeddel.
  Ez egy szánalomra méltó rossz turmix, mely sok esetben visz az etikátlan, immorális, aljas megnyilvánulásaidhoz.

  Az egyetlen ember vagy a fórumon, akiről mindig eszembe jut a régi francia animációs filmek nagyorrú, vöröshajú, szeplős, görnyedt – negatív figurái (lásd az idő urai, a föld stb.).
  Rád van írva (arcmimika, testtartás) a keserűségből fakadó irigység/rosszindulat és néha ezt tenyérbemászó segg- és talpnyaló álcában próbálod palástolni, a gond az, hogy mindössze abban merül ki ez a szerep itt a fórumon, hogy így söndörögsz oda nyájasan az ellenem szóló bárki mellé azonnal. Röviden: annyira velőig gyűlölsz (mert ez az!), hogy ha maga sztálin flamelne itt rám, full offtopic baromságokat, akkor te 5 percen belül itt lennél és kinyalnád a vaéagát, hogy milyen szépen beszélt és milyen igaz!

  Ha van még remény fejlődnöd, akor ezen elgondolkodsz, de félek, hogy egy adott csatornát meghatároz a keresztmetszete és itt egy elég szűk csövön kell egy kis edénybe pumpálni az élet nagy tengerét…

  Én is sok emberrel vitáztam itt, de soha nem éreztem gyűlölelet és más síkon pedig félretettem a velük való időszakos érzelmeket. Egy ember, nem egy fórumarc csupán és minden nap mindenki más, másmiért.
  Sok azóta hever/barát vagy minimum tudunk értelmesen beszélni. egyedül mindig te gyűlölködsz, és nagyon nagyon ritkán jida szól be vagy tesz alám ha szintén valaki mocskol, de ez ritka (utoljára veled értett egyet, hogy hánytató vagyok). Ezt meg leszarom.

  Értelmes ember továbblép és nem fórumon ítél és FŐLEG NEM GYŰLÖL, NEM KERESIA MÁSIKAT TOPICOKON ÁT ÉS ÁL LMINDEN SENKIHÁZI FLAMELŐ MELLÉ MELEG MÓDON, ÖSSZEKOVÁCSOLVA A KÖZÖS GYŰLÖLET ÖRÖME ÁLTAL.

  Primitív.

  (u.i.: a nyálas, ömlengős, proli és okoskodók most megkímélhetnek)

 • #897843

  Gyáva ember a függöny mögül
  Felhasználó

  gyerekek, ennek itt nincs helye, itt gyalázkodni kell. menjetek szépen az “egymás faszát szopjuk” topicba ;)

 • #897842

  EtruscanStyle
  Felhasználó

  Hát egyszer megnéznélek titeket… :D És az a poén, hogy a Dave antialkoholista – részegen mit művelne ez az ember? ; )

 • #897837

  Névtelen

  :)))

  Te is szívemből beszélsz sokszor, pláne ez az mostani!
  Gratula. ;)

 • #897828

  Dave
  Felhasználó

  -berregte a droid és elment olajat cserélni.

  bocs, ezt kimaradt a kommented végéről.

 • #897819

  McLac
  Felhasználó

  Megtalálja a zsák a foltját… :)

 • #897818