Kezdőlap Fórumok ZENÉSZ KERESŐ Zenész kereső / hirdető Hozzászólás: Zenész kereső / hirdető

#1252452
founditems
Felhasználó

Hi all.
A Found Items zenekar új énekesét keresi. Fontos, hogy ne csak a hangod legyen a TOP-on, hanem légy igazi frontember, tudj megőrülni a színpadon. Legyen meg benned bőven a kellő kisugárzás, ami elengedhetetlen egy ilyen pozícióhoz. Legyen valamennyire jó angol nyelvtudás, mert a számaink többnyire szövege angol. Továbbá a szokásos ilyenkor leírtak: motiváltság, elfogultság, rengeteg időráfordítás, tehetség, tapasztaltság, lelkesedés, bírd a rádnehezedő nyomást, …, és ha mindez megvan, és a 20-as éveid környékén tengeted az életed, akkor már csak jófejarcnak kellene lenni :)
Szerintünk nem várunk el sokat!
Amit mi kínálni tudunk: Kulturált európai színvonalú munkakörnyezet, egy remek fiatalos csapatban, fejlődési lehetőséggel. A pozíció betöltéséhez előnyt jelen a B kategóriás jogosítvány.
Nos viccet félretéve egyenlőre annyit kell tudni rólunk, hogy jelen pillanatban 3-man vagyunk, és a 90’s évek dallamos California-i punk rock-át hirdetjük a világ színpadain. Volt szerencsénk részt venni a The Grenma téli turnéján, manager-i szerződést ajánlott fel a JWP.hu rengeteg koncertlehetőséggel, és belecsöppennél éppen zajló stúdió munkálatainkba is. Móka-kacagás.
Nagyon röviden ennyi! A részletekért írj bátran, nem harapunk, még nagyon sok megbeszélni valónk van.
Érdeklődni és jelentkezni, itt:
https://www.facebook.com/founditems
Hallgatózni (homemade) pedig, itt:
https://soundcloud.com/found-items
So, ha valóban egy f’sza énekesnek, és showman-nek tartod magad, akkor jelentkezz bátran!
Üdv: Found Items