Kezdőlap Fórumok ZENÉSZ KERESŐ Zenész kereső / hirdető Hozzászólás: Zenész kereső / hirdető

#1254068
bgabor96
Felhasználó

Sziasztok! :)

Punk-rock/Pop-punk zenekar alapításához várunk jelentkezőket a következő pozíciók betöltésére:

– basszusgitáros

Kedvenc zenekaraink: Green Day, Sum 41, Blink 182, All Time Low,

Életkorunk 21 (énekes-gitáros) és 25 (dobos-vokálos). Társainkat azonos korosztályban keressük.

Hangszertudásunk középszintű, ezért hasonló zenei tapasztalat feltétel.

Olyan zenészek pályázatát várjuk, akik eltökélt szándékkal állnak a művészethez és határozottan nem hobbi-szabadidőtöltés szinten. Az ideális tagoknak rá kell érniük folyamatos koncertezésre és stúdiózásra, emellett a mindennapokban is aktívaknak kell lenniük. Elengedhetetlen, hogy a jelentkező kreatív legyen, együttműködő és tartsa szigorúan szem előtt a csapatmunkát, mind a zenei mind pedig a menedzsment területen egyaránt.

A formáció végleges felállása előtt feldolgozásokat játszunk, a későbbiekben pedig a saját, magyar nyelvű dalok kiadása és a zenekar beindítása a cél.

Beindítani egy zenekart hosszú és nehéz folyamat, így tényleg csak olyanok jelentkezését várjuk, akik kitartóan, türelmesen és aktívan végig tudják velünk csinálni ezt az időszakot a kezdetektől. Célunk egy elsősorban országosan ismert zenekar létrehozása, a későbbiekben pedig külföld felé is szeretnénk nyitni.

Koncertlehetőségek adottak, elengedhetetlen, hogy koncertezéshez megfelelő felszereléssel rendelkeznie kell mindenkinek!

Előnyök:
– vokálozás
– dal- és szövegszerzési készség
– stúdiós és színpadi tapasztalat
– menedzselési tapasztalat

Ha felkeltettük figyelmedet és úgy érzed, azonosulni tudsz elképzeléseinkkel, kérlek írj nekünk egy bemutatkozó levelet (balintgabor96@gmail.com), melynek a következő dolgokat kivétel nélkül tartalmaznia kell:

– rövid bemutatkozás
– szakmai életrajz bemutatása (hangszertudás és korábbi zenekarok)
– hang- és/vagy videófelvétel csatolva vagy link formában; elsősorban egy koncertről, illetve egy stúdió minőségű dalról, lehetőség esetén egyéni játékról készült felvétel

Köszönjük szépen figyelmeteket és sok sikert kívánunk mindenkinek!