Kezdőlap Fórumok ZENÉSZ KERESŐ Zenész kereső / hirdető Hozzászólás: Zenész kereső / hirdető

#1254166
classerror
Felhasználó

Alternatív/indie rock zenekar keres hasonló stílusban gondolkodó basszusgitárost. Jelenleg négyen vagyunk, gitár, dob és ének posztokra. Átlagéletkorunk 21, ketten már több éve együtt zenélünk és van több kész/félkész számunk. Olyan tagot szeretnénk, akinek vannak saját ötletei, hozzá tud járulni a számíráshoz és hajlik a kompromisszumra. Komolyan gondoljuk a zenélést és tőled is elvárjuk, hogy szakíts rá időt, legyél pontos és legyél nyitott a fejlődésre.
A műfaj elég tág: alternatív, indie és pop rock keverék, de ebbe elég sok minden belefér és nyitottak vagyunk a kísérletezésre. Nem tudjuk még mi lesz igazán meghatározó. Nagy hatással voltak ránk olyan zenekarok, mint az Interpol, Placebo, Arcade Fire, The Killers, Arctic Monkeys, Editors, Highly Suspect, Joy Division, Queens of the Stone Age, White Stripes, Bloc Party, Radiohead, Wolf Alice és még sok más(Nyugodtan írj akkor is, ha nem feltétlenül ez a te irányod. Küldök majd felvételt, eldöntöd bejön-e).
Felső korhatár 30. Női basszerosok jelentkezését is szívesen várjuk. Mindenkitől szívesen várunk felvételeket saját ötletekről/számokról. Cserébe mi is küldünk felvételt, hogy el tudd dönteni látsz-e bennünk fantáziát.
Jelentkezz bátran, itt: classicerror3.0@gmail.com