Az alábbi oldalon tudjátok kezelni magánszemélyként a feladott hirdetéseiteket. Amennyiben eladtatok valamit, kérjük minél hamarabb töröljétek a vonatkozó hirdetést. Továbbá figyeljetek oda hogy egy dolgot csak egyszer hirdessetek – a duplikált hirdetéseket figyelni és törölni fogjuk.

A feladott hirdetések 30 nap után automatikusan törlődnek.

Csak bejelentkezett felhasználók látogathatják ezt az oldalt. Jelentkezz be vagy Regisztrálj.