61 éves korában meghalt Marie Fredriksson, a Roxette énekesnője, írja a svéd Dagens Nyheter. A lap információi szerint Fredriksson hétfő reggel halt meg hosszú betegség következtében. A svéd énekesnőnél 2002-ben agydaganatot diagnosztizáltak, 17 éve küzdött a rákkal.

Tíz kategóriában 17. alkalommal vehették át a Prima Primissima Díjakat a magyar szellemi élet, a művészet, a tudomány és a sport jeles képviselői Budapesten a Müpában megrendezett gálaesten december 6-án.

Kedden este hét órától zajlott a Fővárosi Nagycirkuszban Kiss Orsi KISÓ rádiós és televíziós műsorvezető moderálásával a nemzeti előadó-művészeti-intézmény Kötéltánc elnevezésű dalpályázatának élő koncert-döntője. Az artistaprodukciókkal fűszerezett est végén kiosztásra kerültek a nívós szakmai zsűri és a közönség által legjobbaknak ítélt előadók és dalok számára a magas pénzjutalmak.

A Dal 2020 pályázatra való jelentkezést 2019. november 30-a éjfélig hosszabbították meg a szervezők.

A fiatal tehetség harmadjára kapta meg az EMMI Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíját.

2020. január 6-i kezdéssel részmunkaidős asszisztenst keresnek a nyomtatott, és az online részre.

Egy rockkoncerten a dobos annyi energiát éget el, mint egy focista egy meccsen. És nem a magyar bajnokságról beszélünk – lapszemle, az index-en szemezgettünk.

Koncerteket, kurzusokat, dobos-ütős eseményeket keresel? Nálunk megtalálod.