Egri Márton, a Marcello’s Mystical Mind egykori, illetve Dallos Bogi és Petruska András jelenlegi ütőse sorra jön ki a saját szerzeményekkel. Most is egy új dallal jelentkezett.

Hámori Dávid, azaz a Mezítlábas Dobos készített egy megfejtős videót a Metallica rendkívül megosztó dobosáról.

A Drum Laboratory néhány napja tett közzé egy korrekt videó összeállítást, ami a dupla lábdobolás történelmét dolgozta fel.

A RitmusDepo áprilisi zenei eseményválogatása.

Debrecen első vidéki városként döntött úgy, hogy saját irodát nyit a városban a Hangfoglaló Programként részeként, ahol a helyi, feltörekvő zenekarokat segíti mind háttérbeszélgetésekkel, szakmai képzések szervezésével, és pályázati tanácsadással.

Horváth Szilárd és Keönch László Farkas nemrégiben a Libretto vendégei voltak, ahol a cajon-ról, és a cajonról szóló filmjükről is szó esett.

2021. április 24-én, szombaton a Fonogram-nap keretében derül ki, kik nyerik idén a magyar zenei élet legrangosabb szakmai elismerését, a 18+1 kategóriában odaítélt Fonogram – Magyar Zenei Díjat.

A szerb származású, kortárs zeneszerző Nebojša Jovan Živković művének első tételével indította el az ütőhangszeres trió saját YouTube csatornáját.

Nyilvános az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program ideiglenes kollégiumának névsora, amely mostantól teljes egészében új tagokkal működik majd tovább. A Kollégium elnöke Cselőtei László zenei újságíró, szövegíró, grafikus, zeneipari vállalkozó lett.