Nem'Art

A csapat funk-pop-rock stílusban zenél, és nem félnek egy picit a szakma mélyébe utazást tenni zeneileg.

A dobos utja

Ennek a könyvnek a célja, hogy nézőpontokat adjon abban, hogy a tudásodat a lehető legjobban tudd kamatoztatni ebben a szakmában, és minnél inkább el tudd érni a dobolással a céljaidat és az álmaidat.

Sonor Museum

Nem fog meglepni senkit, ha azt mondjuk, Mi élünk-halunk mindenért, ami dob és a dobolással kapcsolatos. És tudjuk, hogy ezzel mások is így vannak.  Miközben kerestük, hogy mely gyárakat lehetne “meglátogatni”, rábukkantunk egy érdekességre. Ez pedig nem más, mint a sonormuseum.com, ami a Sonor márkának nem hivatalos virtuális múzeuma.

Szikra díj

Immár hatodik alkalommal rendezték meg a hazai keresztény könnyűzene legrangosabb szakmai eseményét, a Szikra – Díjátadó gálát. Az esemény a tavalyi évhez hasonlóan online formában volt megtekinthető a Szikra Projekt hivatalos YouTube csatornáján. Hat kategóriában lehetett nevezni, a zsűri először a legjobb hármakat hozta nyilvánosságra, majd ezek közül kerültek ki a győztes dalok.  A közönségdíjról… Tovább »

A zenei világ tegnap reggel egy rettentő hírre ébredt fel. Taylor Hawkins, a Foo Fighters legendás dobosa, aki 25 éven át oszlopos tagja volt a zenekarnak, 50 éves korában tragikus hirtelenséggel eltávozott közülünk.

Mai Dal

A tavalyi nagy sikerű Mai Dal rendezvény felvezetéseként dalszövegíró pályázatot hirdettek, melyre több, mint 330 pályázat érkezett be. A magas számból kiindulva azt feltételezték a szervezők, hogy komoly igény lehet egy dalszövegíró kurzusra, így ezt idén meg is hirdetik március elejétől kezdődően a K11 Művelődési és Kultúrális Központ Nagytermében. A március 8-án induló 6 alkalomból… Tovább »

Dobosok Farsangja - Ritmusdepo nyereményjáték

Szeretnél egy fullosan felszerelt stúdióban dobolni? Szeretnéd rögzíteni kedvenc dalodat saját magad és akár bandád előadásában? Szeretnél egyéni konzultációt nyerni, mely keretében a RITMUSDEPO szakértőitől kaphatsz személyre szabott zenei-szakmai és akár menedzsmentbeli tanácsokat? Ha igen, akkor keress minket a Dobosok Farsangján! Regisztrálj, vagy töltsd ki a kérdőívünket ITT és figyeld az oldalt, hogy Te vagy-e… Tovább »

Idén már a 26. DOBOSOK FARSANGJA lesz február 26-án a Vigyázó Sándor művelődési központban.Itt a Ritmusdepó. EGY NAGY HELLÓ MINDENKINEK. Szeretnénk felhívni a figyelmeteket a Dobosok Farsangjára, mely egyben emlékezés Kármán Sándorra is, a dobmúzeum megálmodójára és megvalósítójára. Nagyon jó koncertek és bemutatók VÁRNAK BENNETEKET, és a kiállítók is azon lesznek, hogy még jobban érezhessük magunkat együtt.… Tovább »