RitmusDepo Dobsuli

Az esemény kapcsán Koszta János riportot készített az iskola megálmodóival és tanáraival, Dankó Danival (Bohemian Betyars), valamint Szöllős Gergővel.

Yamaha Kick

A dob-történelem legnagyobb innovációja: a lábgép. Ez volt az a küldetés, amely a huszadik század legnagyobb és legismertebb dobdinasztiáját hozta létre: a Ludwig Drum Company-t. William F. Ludwig és testvére, Theobald 1909-ben szabadalmat kértek és kaptak a lábgép továbbfejlesztett változatára.

Tóth Károly

Tóth Károly “Karesz” a Takács Tamás Blues Band dobosa elmeséli a Dobosok Farsangján készült riportok első megszólalójaként, ki volt az inspirátora a dobossá válás első lépéseiben. Beszél kedvenc dobjairól és arról is, szerinte milyen a dobos utánpótlás…. Semmiképpen ne hagyjátok ki. A Ritmus bennetek, a Depo veletek.

26. Dobosok Farsangja Ízelítő

Kedves Dobos Barátaink, Nagy sikerrel és óriási érdeklődés mellett lezajlott a 26. dobosok farsangja… Most adunk egy kis ízelítőt abból, mik jönnek majd a következő napokban. Mindenki kezdi valahol. Akár egy gyönyörű Ludwig, amelyre évekig spórolt, akár egy mindenki által mosolyogva felelevenített Amati, vagy a kreativitás által született dobfelszerelések, mindannyiunk emlékszik, mivel lépett be a… Tovább »

Alig néhány nap és személyesen is találkozhatunk az egyik , ha nem a legnagyobb és legközkedveltebb dobos szakmai találkozón, a Dobosok Farsangján, mely egyben emlékezés Kármán Sándorra is, a dobmúzeum megálmodójára és megvalósítójára.Nagyon jó koncertek és bemutatók VÁRNAK BENNETEKET, és a kiállítók is azon lesznek, hogy még jobban érezhessük magunkat együtt. Jó hangszert választottunk amikor a dob… Tovább »

 Nesztler Tamástól kaptuk.

Bombázzatok minket képekkel!