Bágyi Balázzsal videós interjú keretében beszélgettem egy hétköznap délelőtt a zenei életéről, a zenekaráról, a Jazz Szövetségi teendőkről, és még sok minden másról.

A Kult50, a Fidelio zenei újság által indított értékmérő díj. 2017 óta minden évben kiadvány jelenik meg, ahova tíz kategóriában kerülhetnek bele olyan személyek, akik az előző évben jelentősen hozzájárultak a hazai kulturális élet előremozdításához.

A sorozat huszonnegyedik részében Tatai Tamás – a John Bonham workshop oktatója, Ludwig, Paiste, Agner endorzer, a Bonzo Celebration’s szervezője, és a Led Zeppelin Session dobosa – mesél arról, hogyan telnek mostanában a napjai, hogyan éli meg ezt a helyzetet.

A sorozat huszonharmadik részében Zombor Szabolcs – a Karmapirin zenekar dobosa és vezetője – mesél arról, hogyan telnek mostanában a napjai, hogyan éli meg ezt a helyzetet.

A sorozat huszonkettedik részében Huszár Endre, avagy Endre-eNerd – dobos, zeneszerző, hangmérnök, pruducer, újságíró, polihisztor – mesél arról, hogyan telnek mostanában a napjai, hogyan éli meg ezt a helyzetet.

A sorozat huszonegyedik részében Mogyoró Kornél ütőhangszeres mesél arról, hogyan telnek mostanában a napjai, hogyan éli meg ezt a helyzetet.

A sorozat huszadik részében Tóth Zsolt – a fruzsikáS, a PG Csoport és az Experidance dobosa, a Rocksuli Debrecen, és a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Könnyűzene Képzési Központjának tanára – mesél arról, hogyan telnek mostanában a napjai, hogyan éli meg ezt a helyzetet.

A sorozat tizennyolcadik részében Góth Tamás – a Pannon Filharmonikusok ütőhangszeres szólamvezetője, a Pécsi Tudományegyetem MK ZMI oktatója, a Percussion Project Pécs művészeti vezetője – mesél arról, hogyan telnek mostanában a napjai, hogyan éli meg ezt a helyzetet.

A sorozat tizennyolcadik részében Sárkány Bertalan – a Mary PopKids, és a Margaret Island ütőse – mesél arról, hogyan telnek mostanában a napjai, hogyan éli meg ezt a helyzetet.

A sorozat tizenhetedik részében Hagymási Péter – a Miskolci Szimfonikus Zenekar ütőhangszeres művésze, és az Erkel Ferenc Alapfokú Művészeti Tagiskola ütőtanára – mesél arról, hogyan telnek mostanában a napjai, hogyan éli meg ezt a helyzetet.