Július 9-én Solti János tart workshopot az idei DobMánia Táborban, Nagykőrösön! Most, az ehhez kapcsolódó játékunk kérdéseire helyesen válaszolók között négy ingyen jegyet sorsolunk ki a Solti-workhopra. Játssz velünk és nyerj!

Az V. DobMánia Tábor keretein belül tart mesterkurzust Borlai Gergő, és Gulli Briem, Vácott. Ha szeretnél jegyet nyerni a kurzusokra, nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni néhány kérdésre! A helyesen válaszolók közül három-három szerencsés beküldő ingyen vehet részt a kurzusokon!

Játssz velünk és nyerj egy Zsoldos Béla: Tempo – Jubileumi koncert Müpa (Live) című DVD-t. A korongon a magyar zenei élet kiemelkedő alakjai működnek közre, a Free Style Chamber Orchestra, és a Modern Art Orchestra tagjaiként.

Játssz velünk és nyerd meg Sirokai Mátyás ütőhangszeres zenész, költő legújabb könyvét, „A beat tanúinak könyve” címmel! Mindehhez csupán pár kérdésre kell helyesen válaszolnod.

Játssz velünk és nyerd meg Nikola Parov és Herczku Ágnes lemezét Megéred még címmel. Az albumon a balkáni, a görög és a magyar népdalkincs gyöngyszemei mellett szerepel egy Richard Thompson szerzemény magyar változata is.

Ha Te is ott szeretnél lenni március 30-án a Budapest Music Centerben, mindössze pár kérdésre kell helyesen válaszolnod! A helyesen válaszolók között kisorsolunk egy ingyen belépőjegyet a Fon-Trade Music/Paiste szervezésében megvalósuló „Sztárok egy tányéron” koncertre!

Hamarosan hazánkba látogat a virtuóz dobos, Jojo Mayer! Játékát most nem csak a januári koncerten, de akár otthon is hallgathatod az elektronikus zene, drum’n’bass, és dubstep zenei nyelvezetét használó Nerve albumán, a Prohibited Beats című lemezen! Mindössze pár kérdésre kell válaszolnod!

Játssz velünk, és vidd haza a világszerte sikeres Tantusz könyvsorozat legújabb kötetét Dobolás címmel, mert most csupán három helyes válaszra vagy attól, hogy neked is leessen egy Tantusz…

Márciusban jelent meg az extrém thrash metált játszó Farcry első albuma, Slaves of Chaos címmel. A következő hat kérdésre helyesen válaszolók között kisorsolunk három szerencsést, akik egy-egy lemezzel lehetnek gazdagabbak!

Játssz és nyerj! A Cartaphilus Könyvkiadó gondozásában jelent meg Geoff Nicholls: Dobok könyve – A dobszerelés története c. könyve, mely a legősibb hangszer hatalmas fejlődését mutatja be.