SzegeDrums 2022

Szendőfi Péter a hazai fúziós dobolás úttörője, az idén 30 éves Fusio Group megalapítója, a Loop Dorctors dobosa. Zeneszerző, hangszerelő és zenei mindenes. Érdemeit és több évtizedes munkásságának állomásait lehetetlen felsorolni.

Alig néhány nap és személyesen is találkozhatunk az egyik , ha nem a legnagyobb és legközkedveltebb dobos szakmai találkozón, a Dobosok Farsangján, mely egyben emlékezés Kármán Sándorra is, a dobmúzeum megálmodójára és megvalósítójára.Nagyon jó koncertek és bemutatók VÁRNAK BENNETEKET, és a kiállítók is azon lesznek, hogy még jobban érezhessük magunkat együtt. Jó hangszert választottunk amikor a dob… Tovább »

A RitmusDepo szeptemberi zenei eseményválogatása.

A Debreceni Egyetem ütősei hosszú kihagyás után ismét a színpadon! Háromnapos koncertsorozattal ünnepelik meg, hogy az elmúlt időszak viszontagságai után újra zenélhetnek az ütőhangszeres zenét kedvelő közönségnek. Az eseményt koncertjeik mellett szakmai jellegű programok is színesítik majd.

Az első, nagysikerű DUSZK után 2021 októberében ismét Szegedre várják az ország ütőseit! Az immár kétnapos II. Dél-Alföldi Ütőhangszeres Szakmai Nap és Konferencia célja továbbra is az, hogy színteret biztosítson az ütőhangszeres tanárok, művészek, tanulók és az ütős zenét kedvelő közönség találkozásának, eszmecseréjének.

A RitmusDepo májusi zenei eseményválogatása.

Szegeden online ütőhangszeres napokat tartanak idén tavasszal március 5. – május 28. között.