Bordás József videósorozatának utolsó része következik, mely a 2013. évi DobMánia Táborban készült. A Tanulj! sorozat hamarosan a legutóbbi tábor workshop-felvételeivel folytatódik: elsőként Bágyi Balázs előadásával.

Immár elérhető Bordás József videósorozatának következő, harmadik része. A workshop videó a 2013. évi IV. DobMánia Táborban készült. Jó gyakorlást kívánunk!

Íme Bordás József "Gospel" című videósorozatának következő része, mely a IV. DobMánia Táborban készült. Jó gyakorlást és tanulást kívánunk hozzá!

Immár elindult Bordás József videósorozata is, melyet a tavalyi, Vácott megrendezett IV. DobMánia Táborban rögzítettek. A négyrészes workshop-videó a "Gospel" címet kapta, amelyhez jó gyakorlást, jó tanulást kívánunk!

Bordás József oktatóvideó sorozatának utolsó része ezúttal a funk műfajába kalauzolja a nézőket. A videó továbbra is a groove-ok dopseprűvel való játékát mutatja be példákkal, magyarázattal, zenei alappal. Jó gyakorlást kívánunk!

Megjelent Bordás József oktatóvideó sorozatának következő része, melyben a shuffle és a rhythm’n’blues műfaját körüljárva tanulhatunk többet a dobseprűzésről. Jó gyakorlást és tanulást kívánunk!

Megérkezett az újabb rész: Bordás József – Groove-játék dobseprűvel című oktatóvideó sorozat újabb epizódja. A legújabb videó az előző (második) videó közvetlen folytatásaként készült, tizenhatodos, lineáris játékmód dobseprűvel alcímmel. Jó tanulást, jó gyakorlást kívánunk!

Megérkezett Bordás József videósorozatának második része! A videók témája továbbra is a dobseprűzés, melyhez az írott anyagok, magyarázatok megtekinthetők a www.bordasjozsef.com oldalon. Jó gyakorlást!

Immár megtekinthető a Bordás Dobiskola videósorozatának első része, Groovejáték dobseprűvel címmel! Fél éven át követhetitek a videókat, melyek a Dobos Magazinban megjelent cikkekhez kapcsolódnak. A felvételek a FerVillSound Kft. kivitelezésében és közreműködésével készültek.

Hamarosan indul Bordás József oktatóvideó-sorozata a RitmusDepo-n! A videósorozat során a Dobos Magazinban publikált cikkekhez kaphatunk vizuális segítséget és kiegészítést. Fontos, hogy a cikkeket és videókat párhuzamosan követve figyeljétek a sorozatot. A videók témája a dobseprű használata. Jó gyakorlást és tanulást kívánuk!