Budai Krisztian

Kedves RitmusDepo-t olvasók, Budai Krisztián Ferenc vagyok – ütőhangszeres művésztanár. Szerkesztőként, szerzőként az elmúlt időszakban sok írásomat olvashattátok, most inkább az előadói, oktatói oldalammal szeretnék kicsit bemutatkozni.

Megjelent Helka új klipje Testem térkép címmel, melynek fő kérdése, hogy te szereted-e a tested meztelen?Helka zeneiségének legközpontibb eleme az önismereti utazás, a lelki gravitációk felismerése, és a mély, őszinte párbeszédek indítása. Ennek elsődleges úticélja a számára fontos témák identifikálása, majd szavakba öntése. Állandó segítőtársai a projektben Barna Anikó kobzon és vokállal, illetve Török Bettina… Tovább »

Tiszai Vivien nemrég egy új drum cover videóval jelentkezett, a Grandson-nal.

A zenészek otthon sem tudnak leállni, továbbra is zenélnek, alkotnak, oktató videókat készítenek, de van, aki koncertezik is. Hogy senki se unatkozzon, összegyűjtöttünk nektek néhányat ezek közül.

A jazz nemcsak zene, hanem világlátás, életforma és elkötelezettség is. Az Érintő című sorozatban a jazzhez kapcsolódó találkozásaimat és élményeimet idézem fel úgy, ahogyan bennem megőrződtek.