A zenészek otthon sem tudnak leállni, továbbra is zenélnek, alkotnak, oktató videókat készítenek, de van, aki koncertezik is. Hogy senki se unatkozzon, összegyűjtöttünk nektek néhányat ezek közül.

Julius Petrus legújabb oktatóvideójában dupla lábgépes gyakorlatokat, filleket mutat be, kéz-láb kombinációk felhasználásával. Jó gyakorlást kívánunk!

Szentmártoni Zsolt sorozatának negyedik videójában szextolás fillekkel foglalkozik, amelyeket ötös osztásokban csoportosít. Jó gyakorlást kívánunk!

Szentmártoni Zsolt sorozatának harmadik epizódjában egy triolás lüktetésű kíséretet mutat be három, a hagyományostól eltérő megközelítésben. A videóhoz kotta is letölthető.

Szentmártoni Zsolt oktatóvideó-sorozatának második részében egy tizenhatodos fill négy végtagra kihelyezett koordinációját mutatja be. A videóhoz letölthető kotta is tartozik.

"Dobmozaik – A hét dobleckéje" címmel új oktatóvideó sorozatot indított Szentmártoni Zsolt. A heti leckék nem kötődnek szervesen egymáshoz, alapvetően ötleteket, kíséreteket, sorvégeket tartalmaznak. Minden leckéhez kotta is tartozik, amely letölthető a videó alatti linkre kattintva.

Julius Petrus ebben az oktatóvideóban egy kéz-láb kombinációs, tizenhatodos fillt mutat be.

A következő oktatóvideó részlet Korompay Zsolt második, Rock-, Blues-, és Funkritmusok című dvd-jéből. A rövid videó témája a különböző kíséretek dúsítása, összetett hangzásúvá tétele díszítőhangokkal. A dvd-részlethez kotta is elérhető.

Mátyus Attila újabb videójában ismét a songo ritmussal foglalkozik. Az alapokat bemutató első rész után ez alkalommal a songo további variációit ismerhetitek meg.