Gábor Andor Ufo

most van az a helyzet, amikor kijelenthetjük, hogy végre tudja a jobb kéz mit csinál a bal.
Garami mester bemutatja Ufo  azaz Gábor Andor váltott kezes hozzáállását,… vagyis inkább hozzáülését az ütőhangszerekhez.

Kevés olyan magasan képzett és rengeteg tapasztalattal rendelkező Jazzdobosunk van kishazánkban mint Berdisz Tamás.

Hypocrisy

Technikás, komplex death metal zúzásra készülhetünk október 27-én az új Dürer Kert nagytermében: a svéd Hypocrisy mellett a görög SepticFlesh, továbbá a kanadai Agonist és a finn Horizon Ignited lép majd fel ezen az estén.

Budai Krisztian

Kedves RitmusDepo-t olvasók, Budai Krisztián Ferenc vagyok – ütőhangszeres művésztanár. Szerkesztőként, szerzőként az elmúlt időszakban sok írásomat olvashattátok, most inkább az előadói, oktatói oldalammal szeretnék kicsit bemutatkozni.

Claudia Balla

elhangzottak és előkelően szerepeltek dalszerzői versenyeken.
Gyakran komoly és érzékeny témákról, mint például a nők társadalmi helyzetéről vagy a klímaváltozásról szólnak a szerzeményei.

Garami mester riportjai egyszerre mutatnak közismert, kevéssé közismert (bár a dobosoknak közismertek), de kétségtelenül zseniális dobosokat.

Vinnie Moore

Vinnie Moore még a szerencsésebbek közé tartozott: a UFO-ból és Alice Cooper mellől is ismert amerikai gitárvirtuóz turnéját csak egyszer kellett eltolni a járvány miatt. Nem lesz több halasztás: május elején indul a turné, 9-én pedig máris Budapestre érkezik a visszatérő vendégként üdvözölt zenész, hogy a hazai Classica fellépése után adjon koncertet az Analog Music Hallban.

Sumeghi Tamas

Dobtanár, dobos, és persze ő is Amati-n kezdte… Bár nem találós kérdés, de a megfejtés Sümeghy Tamás.

Terry Bozzio Drum Kit

Az előző hónapokban minden héten “elvittünk” benneteket a világ legnagyobb dob és ütős hangszereinek gyáraiba, hogy végig kísérjük az egyes hangszereket születésük útján. Elérkezettnek látjuk a pillanatot, hogy megmutassuk, a dob világ legnagyobbjai milyen különleges szetteket is raktak össze maguknak a korábban bemutatott dobokból és cinekből.